کد تخفیف کلاسینو

با مطالعه این متن از اضطراب خود بکاهید

کاهش اضطراب

کاهش اضطراب

با مطالعه این متن از اضطراب خود بکاهید

با مطالعه استرس! حتماً شما هم از دست این کلمه خیلی عصبانی هستید، اما استرس از جمله مواردی است که هم می تواند خوب باشد و هم می تواند مضر باشد.

آیا این مورد ممکن است؟

شما در نظر بگیرید در یک جنگل تنها، با دوچرخه در حال حرکت هستید که به یک باره خرسی در رو به روی شما ظاهر می شود، اگر سیستم سمپاتیک شما به کار نیفتد سیستم گوارش خرس که اینجا به کار می افتد. پس استرس به مقدار مناسب، خیلی هم بد نیست یا مثلا در آزمون باید خون به مغز شما برسد که بتوانیم از عهده ی آن بر بیایم ولی اگر استرس زیاد باعث تشویش ذهن می شود و همچنین باعث جلوگیری از انجام عملکرد مفید مغز که پتانسیل و بازده لازم رو برای انجام وظایف تا حد زیادی کاهش می دهد. بگذارید اول چند دلیل اصلی استرس را برای شما عنوان کنم و بعد از آن بیشتر در این مورد صحبت می کنیم؛ همان طور که می دانید، سطح توقع بالا نسبت به خود و توقع بالای والدین و اطرافیان نسبت به شما از جمله عواملی است که باعث تشدید استرس می شود. اما با علم به این موضوع باید چه کاری انجام دهیم.

منطقی و معقول باشید

بایستی منطقی و معقول فکر کنید حتی اگر این کار را نمی کنید به خود بگوید که من میر خواهم یک کار خارق العاده انجام بدهم پس به همین دلیل احتمال شکست در کار من وجود دارد وقتی همه ی جوانب را بپذیریم، کار خیلی راحت تر می شود مثلا آن کسی که جانش را فدای کس دیگری می کند مطمعن است که عاقبت خوبی در انتظارش خواهد بود ولی کسی که در حال کار اشتباهی می باشد، ممکن است جانش را از دست بدهد خیلی استرس دارد و می ترسد.

تلاش و برنامه ریزی

دومین عامل کمبود تلاش و در نتیجه آمادگی کم برای ارائه دروس در امتحانات که حتی می تواند ناشی از عدم برنامه‌ریزی درست باشد. اینجا نقش مشاور خیلی پر رنگ می شود آنهایی که مشاور دارند الان با یک روند منطقی در حال درس خواندن هستند ولی ممکن است خود آنها این حس رو زیاد درک نکرده باشند، کافیست یک هفته بدون مشاوره رو به  جلو تا بروند تا مشاهده کنند که چگونه همه چیز به هم می ریزد.

وجود رقابت های درست یا نادرست

توجه داشته باشید که رقابت خوب است ولی نه آنقدری که بجای فکر کردن به درس به رقیب خود فکر کنید اصولا ما این گونه هستیم. فکر کردن به اینکه بقیه در حال انجام چه کاری هستند، ممکن است زمان استراحت شما که جزو مهمترین قسمت یک برنامه است را خراب کند.

انگیزه

چهارمین دلیل عدم داشتن انگیزه خاص یا سطح انگیزه پایین است کسی که انگیزه ندارد و تلاشش کم است و کسی که تلاشش کم می باشد مانند یک بمب استرس می باشد.

نظم

پنجمین دلیل، بی نظمی در رفتارهای روزانه و مطالعه درسی است که باز به برنامه ریزی مربوطه حتی نظم در اتاق و وسایل شخصی باعث می شود استرس به حد اقل خود برسد این ها از مهم‌ترین عوامل موثر بر استرس هستند. اما علائم استرس و اضطراب، آرام و قرار نداشتن، خستگی مفرط، عصبی بودن، افزایش ضربان قلب، تکرر ادرار، بی اشتهایی و دلشوره، دلهره و بی خوابی و… می توان نام برد.

خوب برای رفع این حالات به چند نکته حائز اهمیت توجه تان را جلب می نمایم: اصولا داشتن یک برنامه جامع و منسجم و حساب شده که راه را به شما نشان بدهد خیلی می تواند به منظم کردن مغز به شما کمک کند و این خودش باعث کاهش شدید استرس می شود پس سعی کنید با برنامه درست پیش بروید. گاهی اوقات بچه ها با برنامه‌ریزی درس می خوانند ولی حالا شب امتحان یا آزمون آزمایشی باز هم دچار استرس می شوند که شاید بیشتر مطالب یادشان رفته و از این حرف های مشابه. همیشه در حالت عادی که درس می خوانید حاشیه نویسی کنید تا بتوانید در کوتاه ترین مدت ممکن، نکات مهم را مرور کرده باشید و آرامش لازمه را به دست آورید.

هنگام مطالعه و قبل از آن هم می توانید روح خودتان رو با انجام رفتارهای مثل دعا، نیایش، ورزش و فعالیت‌های هنری که وقت زیادی رو از شما نخواهد گرفت، خود را آرام کنید.

همه می دانند شکست مقدمه پیروزی می باشد. اگر در یک آزمون آزمایشی یا امتحان مدرسه نتیجه خوبی نگرفتید هیچ وقت به خود استرس راه ندهید و سعی کنید نقاط ضعف خود را سریع شناسایی کنید و در آزمون های بعدی درصدد رفع نواقص و نقاط ضعف باشید و مرحله به مرحله پیشرفت کنید

اگر میبینید به همه ی سوال ها به خوبی نمی توانید پاسخ بدهید و یا نمی توانید حتما در امتحان نمره بیست بگیرید، بیاید ابتدا سطح توقعمان را کم کنیم و برای نگهداشتن همان سطحی که هستیم تلاش کنیم و کم‌کم خودمان را بالا بکشیم .

همیشه یادتان باشد که یادگیری و پیشرفت زمان خواهد بود و اصول خاص خودش را دارد که با یادگیری آنها می‌توانید روز به روز پیشرفت کنید.

«رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود، رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود»

منبع: ایران توشه

 

سایر مقالات انگیزشی را بخوانید:

دزدان وقت و زمان خود را بشناسید توسط دارن هاردی
ده عادت افزایش تمرکز در صبحگاه توسط جیم کوییک
عادت های شکر گزاری از زبان جک کنفیلد

+ برای دانلود بر روی لینک داخل جعبه سبز رنگ کلیک نمایید.
+برای دانلود با سرعت بالاتر ، قبل از کلیک بر روی لینک دانلود ، VPN خود را خاموش نمایید.
+ برای دانلود آسان تر در ویندوز از نرم افزار IDM و در اندروید از ADM استفاده نمایید.
+ فایل ها را با Adobe Reader اجرا نمایید.

(چنانچه مشکلی برای دانلود دارید اینجا کلیک کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانسیون مطالعاتی کنکور